By

Kaikki paketit www.lippu.fi/tapahtumapaketit

Puhelinpalvelunumero 0600 900 900 (1,98 €/min + pvm)

Paris_gabaretPARIS CABARET – FRENCH NIGHT LIFE

Ranskalaista yöelämää pariisilaiskabareen hengessä. Tämä tyylikkään eroottinen viihdeshow on täynnä glamouria. Jokaisessa show’ssa esiintyy kaksi lahjakasta ranskalaislaulajaa, kolme akrobaattista tanssijaa, upea viiden hengen orkesteri ja illan yllätystähti. Unohda estosi ja anna mennä!

 

16.11.–17.12. Casino Helsinki
Show & Dinner -paketit alk. 89,50 € | Ikäraja 18 v.

 

suomi_nauraaSUOMI NAURAA!

Suomi nauraa! -pikkujouluissa kuusi maamme eturivin stand up -koomikkoa takaa, että jokaisen nauruhermoja hivellään! Lavalla Krisse Salminen, Heli Sutela, Jaakko Saariluoma, Jussi Simola, Anders Helenius ja Mika Eirtovaara.

 

16.11. Logomo/Turku, 24.11. Tampere-talo/Tampere,  | 2.12. Sibeliustalo/Lahti,
25.11., 2.12. ja 9.12. Finlandia-talo/Helsinki Show & Dinner -paketit alk. 129,00 € | Ikäraja 15 v. tai ikärajaton

 

sibeliustalon_pikkujoulutSIBELIUSTALON PIKKUJOULUBILEET

Metsähallin isolle lavalle nousevat Suomen kovin poptähti Antti Tuisku ja hiljattain paljon hehkutetun debyyttialbuminsa julkaissut Roope Salminen & Koirat! Vuonna 2004 debyyttialbuminsa Ensimmäinen julkaissut Antti Tuisku nousi heti levyn julkaisun jälkeen yhdeksi Suomen suurimmista popartisteista. Roope Salminen & Koirat on hip hop -yhtye, joka on noussut suosioon räjähtävillä live-esiintymisillään.

 

3.12. Sibeliustalo, Lahti
Show & Dinner -paketit alk. 89,50 € | Ikäraja 18 v., ei istumapaikkoja

 


sportVAASAN SPORT RUNKOSARJA 2016-2017

Liigan suositut ulkoilmaottelut saavat jatkoa – peräti kaksin kappalein! Sorsapuiston tekojään ympärille rakennettavan tapahtuma-alueen yleisökapasiteetti on n. 13 000. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat rakkaat kiistakumppanit Ilves ja Tappara, toisessa perinteikkäät Ilves ja HIFK.
 

16.9.2016–13.3.2017 Vaasan jäähalli, Vaasa
Game & Dinner -paketit alk. 64,00 € | Ikäraja 18 v.

 


ulkojaatILVES ULKOJÄÄT 2016

Liigan suositut ulkoilmaottelut saavat jatkoa – peräti kaksin kappalein! Sorsapuiston tekojään ympärille rakennettavan tapahtuma-alueen yleisökapasiteetti on n. 13 000. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat rakkaat kiistakumppanit Ilves ja Tappara, toisessa perinteikkäät Ilves ja HIFK.

 

Sorsapuiston urheilukenttä, Tampere | 16.12. Ilves-Tappara  | 17.12. Ilves-HIFK
Game & Dinner -paketit alk. 198,66 €

 

 

viihdepalatsi_logoViihdepalatsi, Tampere
Kaikki paketit:
www.lippu.fi/tapahtumapaketit
Puhelinpalvelunumero
0600 900 900
(1,98 €/min + pvm)

Time_travelTIME TRAVEL

Lavalle nousee suoraan Las Vegasista maailman paras Tina Turner -tribuutti Cookie Watkins, ja hänen parinaan hurmaa supisuomalainen Toyboy Markus Hämäläinen. Simply The Best! Tätä et ole kokenut koskaan aiemmin!

 

12.10.–10.12. Viihdepalatsi, Tampere
Show & Dinner -paketit alk. 77,00 €

 

Bohemian_rapsodyBOHEEMI RAPSODIA

Lavalle nousevat The Voice of Finlandista 2016 tutut, karismaattiset ja yleisön hurmanneet Iina Hietanen, Roosa Hietanen, Ilari Hämäläinen ja Jarkko Kujanpää. Nämä lahjakkaat nuoret taiteilijat tarjoavat kattauksen upeimpia bile- ja rockmusiikin helmiä. Laulut muodostavat tarinan, jota kuljettavat tunnelmasta toiseen suursuosikit Mari Turunen ja Heikki Hela.
 

1.–2.12. Viihdepalatsi, Tampere
Show & Dinner -paketit alk. 77,00 €

 


hunksX-MAS PARTY

Luvassa on vuoden kuumimmat pikkujoulut, kun Scandinavian Hunksit astuvat Viiihdepalatsin lavalle. Show’ssa vuorottelevat huikeat musiikkinumerot ja vauhdikkaan jouluiset tanssiesitykset. Herrojakaan ei ole unohdettu: mukana menossa on Mansen ihanin lady Pamela Kilpeläinen.

 

14.–17.12. Viihdepalatsi, Tampere
Show & Dinner -paketit alk. 77,00 €

 


logomo-logoLogomo, Turku
Kaikki paketit:
www.lippu.fi/tapahtumapaketit
Puhelinpalvelunumero
0600 900 900
(1,98 €/min + pvm)

 

divet-showDIVET SHOW, I’M EVERY WOMAN

Suomen palkituin dragtähti Marko Vainio tuo suositun show’nsa nyt ensimmäistä kertaa Logomon lavalle! Peruukit lentävät kilpaa paljettien kanssa, kun mukana on noin 50 tähteä meiltä ja maailmalta. Jätä hetkeksi marraskuun harmaus taakse ja astu upeaan glamourin maailmaan!

 

23.11.
Show & Dinner -paketit alk. 93,00 €

 


finnhitsFINNHITTIEN KUNINKAAT

Viime kesänä huippusuosion saavuttanut Finnhittien Kuninkaat -festarikiertue saa jatkoa marraskuussa, kun kolme kovaa konkaria – Tapani Kansa, Danny ja Frederik – aloittavat massiivisen konserttikiertueen. Luvassa on koko kansalle tuttuja kappaleita. Mukana kuusihenkinen orkesteri ja upea D`Voices!

 

24.11.
Show & Dinner -paketit alk. 95,00 €

 


mokomaMOKOMA – TUHKATKIN PESÄSTÄ

Suomimetallin kärkinimi lähtee 11. marraskuuta julkaistavan Laulurovio-albumin myötä akustiselle Tuhkatkin pesästä 2016 -kiertueelle. Bändin uran toisen tuttuja sävelmiä versioivan akustisen albumin sointia rikastuttavat rohkeiden sovitusten lisäksi useat vierailijat.
 

30.11.
Show & Dinner -paketit alk. 88,00 €

 

joulupipariJOULUPIPARI

Kotiteollisuus, Viikate sekä stand up -koomikot Niko Kivelä ja Zaani tuovat jälleen joulun luoksemme etuajassa. Pikkujouluhelvetti päästettiin ensimmäistä kertaa valloilleen vuonna 2012, ja heti neljän vuoden jälkeen on uusintakierroksen paikka.

 

4.12.
Show & Dinner -paketit alk. 89,00 € | Ikäraja 18 v.

 


jazzFLAME JAZZ: CLASSICS MEET MODERN

Flame Jazzin ja Turku Jazz Orchestran syyskauden huipennus kumartaa musiikin historialle sekä modernille ajalle. Illan aloittaa vahvasti vuodessa 2016 elävä kansainvälisesti kiitelty Aki Rissanen Trio. Konsertin ja koko ensimmäisen Jazz City Turku -vuoden päättää Turku Jazz Orchestra ja Teppo Mäkynen.

 

16.12.
Show & Dinner -paketit alk. 93,50 € | Ikäraja 18 v.

 


iskelman-pikkujoulutISKELMÄN PIKKUJOULUDISKO

Tähtiartisteina kilpaa diskopallon kanssa loistavat diskokuningatar Eini ja showmies Jari Sillanpää. Illan isäntänä ja dj:nä toimii Iskelmä Radiosta tuttu Timo Virkkula. Tästä bilespektaakkelista eivät pikkujoulut parane!

 

25.11.
Show & Dinner -paketit alk. 97,00 € | Ikäraja 18 v.

 


joulupunkJOULUPUNK

Humppaa & punkkia eli punkimpi pikkujoulu, joka ei paljon esittelyjä kaipaa. Lavalla Lopunajan mies, Eläkeläiset ja Klamydia. Tervetuloa kaikki humpparit ja punkkarit!

 

26.11.
Show & Dinner -paketit  alk. 95,50 € | Ikäraja 18 v.

 


JVGJVG – PALUU TULEVAISUUTEEN

Lukuisilla Emma-palkinnoilla palkitun duon suurimpiin hitteihin lukeutuvat muun muassa kappaleet Paluu tulevaisuuteen, Takajeejee, Hehkuu, Tarkenee, Voitolla yöhön ja Häissä. Ville Galle oli mukana Nelosen Vain Elämää -menestysohjelman neljännellä kaudella.

 

5.12.
Show & Dinner -paketit alk. 88,00 €

 


rajatonRAJATON JOULU 2016

Lauluyhtye Rajattoman a cappella -joululaulut ovat muodostuneet osaksi kymmenien tuhansien suomalaisten joulutunnelmaa. Kuulijoita hemmotellaan yhtyeen kahdelta supersuositulta joululevyltä poimitulla ohjelmistolla, minkä lisäksi mukana on myös upouusia lauluja.

 

7.12.
Show & Dinner -paketit alk. 99,00 €

 

 


raskasta_jouluaRASKASTA JOULUA

Kitaristi Erkka Korhosen ideasta syntynyt kiertuekonsepti toteutuu tänäkin vuonna tunnetuin solistein, kun mukaan ovat lupautuneet Marco Hietala, JP Leppäluoto, Elize Ryd, Antti Railio, Ari Koivunen, Ville Tuomi, Antony Parviainen, Pasi Rantanen, Tommi ”Tuple” Salmela ja Kimmo Blom.

 

16.12.
Show & Dinner -paketit alk. 97,50 € | Ikäraja seisomapaikoilla 18 v., istumapaikat ikärajattomia

 


kuninkaallinenKUNINKAALLINEN JOULUKONSERTTI

Kuninkaallinen joulukonsertti tarjoaa juhlavan sisäänkäynnin joulumusiikin satumaiseen maailmaan – tunnelmatuokioita, jotka yhdistävät sulavasti kaikkien aikojen rakkaimpia ja suosituimpia joululauluja.

 

17.12.
Show & Dinner -paketit alk. 102,00 €

 


vesa-mattiVESA-MATTI LOIRI: SYDÄMEENI JOULUN TEEN

Illan aikana päästään nauttimaan Suomen kaikkien aikojen legendaarisimman näyttelijän ja laulajan tulkintoja joululauluista, kun Vesa-Matti Loiri nousee lavalle yhdessä Peter Lerchen orkesterin kanssa.

 

18.12.
Show & Dinner -paketit alk. 100,00 €

 

 

logomo-logo