By

Mika Eirtovaaran ja Ali Jahangirin stand up -illassa koetaan tuhat ja yksi tunteenpurkausta, oivallusta, ihmetystä, karvoihin katsomista ja ennen kaikkea kaksin kerroin vetävää naurunpurskahdusta! 

Mika Eirtovaara ja Ali Jahangiri lyöttäytyvät yhdessä kiertueelle sopivasti pikkujouluaikaan ja tarjoilevat räiskyvässä show’ssaan vauhdin hurmaa ja koko tunneskaalan kaikki asteet. ”Molemmat tuovat iltaan oman, parhaan mahdollisen settinsä eli mukana on sekä vanhaa ja hyväksi havaittua että uusia ja tuoreita juttuja”, Eirtovaara kertoo.
Jollet ole aiemmin tätä kaksikkoa livenä nähnyt, nyt on hyvä hetki. Alan pioneeri Mika Eirtovaara on nimittäin yksi maamme stand up -kentän arvostetuimmista koomikoista. Mittavan, yli 3000 stand up -keikkaa käsittävän uransa lisäksi hän on myös käsikirjoittaja, ohjaaja ja näyttelijä sekä televisiossa nähtävän Stand up! -ohjelman isäntä. Radiotoimittaja (mm. Ali Show, Ali ja Husu), juontaja ja mediapersoona Ali Jahangiri on siekailematon – ellei jopa ruokoton – tiukkaan tempoon yleisöään naurattava koomikko. Hänet tunnetaan viiltävistä luotauksistaan suomalaiseen yhteiskuntaan. Syksyllä 2016 Suomen kulttuurirahasto noteerasi Alin työn 10 000 €:n palkinnolla ”silmien avaamisesta ja rajoja ylittävästä huumorista”.

Jos kolme toivettasi ovat nauraminen, viihtyminen ja ilonpito, täyttyvät ne tässä show’ssa 1001-kertaisesti!

LIPUT

Katso kiertuepaikkakunnat ja päivät www.lippu.fi
Liput alk. 21,50 €
Ikäraja 15 vuotta
www.suomenstandupclub.fi/tuhatjayksinaurua
www.lippu.fi